René Madsen

Green Click Media

René er SEO-specialist og startede med at interessere sig for søgemaskineoptimering som fagområde i slutningen af halvfemserne. Han har drevet virksomheden Online Marketing siden 1995. IT-virksomheden har været drevet under andre navne tidlige. Sideløbende har han været tilknyttet Green Click Media som Senior SEO-specialist siden 2010.

I 1998 – 1999 var den foretrukne søgemaskine ”Alta Vista”, og det var her frøene blev sået til det, der blev et egentligt SEO-produkt i virksomheden, og som i dag er en kernekompetence hos Online Marketing.

I starten hvor SEO produktet blev udbudt, var det typisk mindre virksomheder, der så muligheden i at få optimeret deres hjemmesider og komme højt op på søgemaskinerne.

I starten af år 2000 begyndte store virksomheder at interesse sig for SEO. Maersk, Jyske Bank og Telia var nogle af de første store kunder, der kontaktede virksomheden for hjælp til søgemaskineoptimering..

René var ved flere lejligheder i denne periode involveret i udarbejdelsen af it-systemer bl.a. Jyske Banks CMS (et system der blev udarbejdet med statisk genereret url adresser i modsætning til dynamisk genererede adresser).

IP Cloaking (Den ultimative blackhat teknologi) var i en periode fra starten af år 2001 og frem til ca. 2007 en meget anvendt optimeringsmetode til trafikgenerering. I dagens optimering anvendes denne teknik ikke mere.

René udviklede en Cloaking Engine, som har været brugt på langt over 2.000 websites World Wide, og dette system blev aldrig identificeret af Google.

I dag beskæftiger René sig med SEO rådgivning, programmering og optimering af websites.


Related Sessions

View full schedule