Skip to content Skip to footer

Refyne - Et effektivt framework til struktureret SEO-succes i store setups

Brief info

Et effektivt framework til struktureret SEO-succes i store setups

Joakim Raunsbæk, Refyne

Niveau: Øvet
Key Takeaways

At strukturere det perfekte workflow fra analyse til contentproduktion og tilbage igen, er en stor udfordring for de fleste SEO-setups - og i endnu større grad, når det kommer til store SEO-setups.
I dette oplæg vil Joakim præsentere, hvordan du skaber et framework, der tillader analyser på skala, der anvender de essentielle datapunkter.

* Hovedindgrediensen i et succesfuldt SEO-setup er den kontinuerlige proces. Hvordan sikrer man, at man får skabt de nødvendige samt rigtige analyser på et skalerbart niveau?
* Hvilke datapunkter er nødvendige for at skabe et setup, der giver dig de nødvendige indsigter?
* Hvordan evaluererer vi, at vi har ramt plet?
* Don't set and forget - keep iterating

Om Joakim

Joakim er specialiseret i at binde SEO og data sammen. Joakims primære opgave hos Refyne er at udvikle, bygge og integrere frameworks og løsninger, der skaber samspil, mulighed for automatisering og flows indenfor SEO. Dermed er han katalysator i at styrke Refynes SEO-produkt yderligere, så kundernes udfordringer løses hurtigere og mere effektivt. Joakim har flere års erfaring fra SEO-branchen, hvor han har erfaring med både helt små setups og store, internationale kunder, hvor især skalerbare indsatser er en nødvendighed.