Skip to content Skip to footer

Transact Danmark - Hvad er TikTok SEO og hvordan bruger du platformen i din SEO-strategi?

Brief info

Hvad er TikTok SEO og hvordan bruger du platformen i din SEO-strategi?

Mathilde Høj, Transact Danmark

Niveau: Begynder
Key Takeaways

TikTok er en af verdens største sociale medieplatforme og de yngre brugere – kendetegnet som Generation Z – bruger i større og større grad platformen til informationssøgninger. Generation Z er brugere der ved hvad de vil have – og deres søgeadfærd er så markant anderledes at selv Google har været ude og erkende, at de mister brugerne til TikTok. Derfor kan platformen heller ikke overses i en SEO-kontekst. I mit oplæg vil jeg introducere TikTok (og dens algoritme) og vise, hvordan du kan ’game’ algoritmen, så du opnår god reach på platformen. Men vi stopper ikke der. Du får også indsigt i, hvordan man kan vende den reach til synlighed i SERP’en og hjemmesidetrafik gennem to case studies.

Om Mathilde Høj

Mathilde er SEO Manager hos Transact Danmark og har specialiseret sig i TikTok, som er et relativt nyt område i SEO-regi. Tidligere har hun holdt oplæg om emnet på BrightonSEO og Search London.

Mathilde en kandidat i medievidenskab fra AU, der giver hende en ret god forståelse for medieplatforme generelt samt hvordan brugerne interagerer med dem.