Skip to content Skip to footer

SEMO, Den misforståede jagt på links - 100 links NEJ TAK

Brief info

Den misforståede jagt på links - 100 links NEJ TAK

Speaker: Nico Rezvani, SEMO
Niveau: Begynder / Alle
Key Takeaways

Jeg vil dykke ind i et paradoks, som forvirrer mange, når det kommer til linkbuilding. Vi lever i en tid, hvor kvantitet fejres som kvalitet. "Jo flere links, jo bedre," er den naturlige tankegang, men er dette virkelig sandheden?
I dette oplæg, gennemgår jeg, hvad der faktisk ligger bag effektiv linkbuilding. Det er en almindelig misforståelse, at succes i SEO måles i antallet af links. Men hvad sker der, når kvantitet overskygger kvalitet?
Jeg vil vise dig, hvordan en målrettet tilgang til linkbuilding ikke kun tilfører mere værdi, men også sikrer en mere naturlig og fremtidssikret strategi. Google er blevet endnu mere kritisk i en tid, hvor AI spiller en stigende rolle i digital markedsføring.
Hvordan navigerer du i linkbuilding? Hvilke links er de rigtige for dig? Mit oplæg giver dig alle svarene.

Om Nico Rezvani

Nico Rezvani er en anerkendt outreach specialist og SEO-ekspert, kendt for sit talent i linkbuilding og at identificere relevante, troværdige websites der giver værdi. Han var den første i Danmark, til at etablere link-samarbejde med medier - en bedrift der understreger hans innovative tilgang. Han er dygtig til at skabe langvarige relationer med link-partnere og arbejder bl.a. med nogle af landets største brands. Det beviser hans evne til at levere resultater på topniveau.