René Madsen

Online Marketing

René startede med at interessere sig for søgemaskineoptimering som fagområde i slutningen af halvfemserne, og har drevet virksomheden Online Marketing siden 1995. IT virksomheden har været drevet under andre navne tidlige.

I 1998 – 1999 var den foretrukne søgemaskine ”Alta Vista” og det var her frøene blev sået til det der blev et egentligt SEO produkt i virksomheden og som i dag er en kernekompetence hos Online Marketing.

I starten hvor SEO produktet blev udbudt, var det typisk mindre virksomheder, der så muligheden i at få optimeret deres hjemmesider og komme højt op på søgemaskinerne.

I starten af år 2000 begyndte store virksomheder at interesse sig for SEO og Maersk, Jyske bank og Telia var nogle af de første store kunder, der kontaktede virksomheden om hjælp til søgemaskineoptimering..
René var ved flere lejligheder i denne periode involveret i udarbejdelsen af it systemer bla. Jyske Banks CMS system.

IP Cloaking (Den ultimative blackhat teknologi) var i en periode fra starten af år. 2001 og frem til ca. 2007 en meget anvendt optimeringsmetode til trafikgenerering.
René udviklede en Cloaking Engine, som har været brugt på langt over 2000 websites World Wide og dette system blev aldrig blevet identificeret af Google.

I dag beskæftiger René sig med SEO rådgivning, programmering og optimering af websites.


Related Sessions

View full schedule